Neuigkeiten des Vereins

Ο Χορευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης✨Η Ήπειρος✨ σας εύχεται Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά στις οικογένειες σας!

Σας παρουσιάζουμε τα Ηπειρώτικα Κάλαντα σε μια καραντινάτη έκδοση. Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς Νίκος Μπούσιος, Πάνος Μπούσιος, Παναγιώτης Σάκκουλας, Μάρθα Βόκα για την ενορχήστρωση του τραγουδιού η οποία έγινε εξ αποστάσεως, όπως και τον Τόλης Λιαμίρας για την μίξη ήχου και μοντάζ.

Τέλος ευχαριστούμε και το ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος για την συμμετοχή του!

Γνωρίστε μας στο: www.syllogosepirus.gr

Στο βίντεο τραγουδούν οι: Γιώργος Ιατρούδης Κατερίνα Σιάφου Παναγιώτης Βλάχας Γεωργία Τσουκαλά Στέφανος Φασιάς Γρηγόρης Μόκας Ευαγγελία Ζλατανου Μαρία Λάκκα Φοίβος Φασιάς Δάφνη Τζέλλα Ιδιαίτερες ευχές στέλνουν τα μέλη μας: Αλέξανδρος Θεοφανίδης - Γερμανία, Ελένη Ανθιμίδου - Γερμανία, Άγγελος Χαρίσμας - Ολλανδία, Ευδοξια Παπαχρηστου
#menoumespiti #menoumeasfaleis #covid19 #μενουμε_σπιτι #μενουμε_ασφαλεις #τραγουδάμε_σπίτι #quarantine #stayhome #staysafe #thessaloniki #κάλαντα #Ηπειρώτικα_κάλαντα #Χριστούγεννα

Κάλαντα Χριστουγέννων Ηπείρου: Ελάτε εδώ γειτόνισσες, και εσείς γειτονοπούλες, τα σπάργανα να φτιάξουμε, και το Χριστό ν’ αλλάξουμε. Τα σπάργανα για το Χριστό, ελάτε όλες σας εδώ. Να πάμε να γυρίσουμε, και βάγια να σκορπίσουμε, να βρούμε και την Παναγιά, οπού μας φέρνει τη χαρά. Τα σπάργανα για το Χριστό, ελάτε όλες σας εδώ. Γεννιέται στα τριαντάφυλλα, Κοιμάται μες στα λούλουδα, Κοιμάται μες στα λούλουδα, Γεννιέται στα τριαντάφυλλα. Τα σπάργανα για το Χριστό, ελάτε όλες σας εδώ, τα σπάργανα να φτιάξουμε, και το Χριστό ν’ αλλάξουμε.

Δυστυχώς οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε συνεχίζονται, και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ακόμη μια "καραντινάτη" χορογραφία, αυτή τη φορά του ΖΟΡΜΠΑ. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια νότα αισιοδοξίας και να παραμείνουμε ενωμένοι έστω και με αυτόν τον τρόπο!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορευτές, που διέθεσαν χρόνο (απ'όπου κι αν βρισκόντουσαν) ώστε να συμμετέχουν στο αποτέλεσμα, και κυρίως τον TolisLiamiras, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο κομμάτι του μοντάζ και της επιμέλειας!!!
Επίσης, ευχαριστούμε τον Alexandros Oikonomidis για τα εξαιρετικά πλάνα drone που μας χάρισε!!!
Τέλος, ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλο μας Stefanos Fasias!!!
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης

Ελπίζουμε να σας άρεσε το αποτέλεσμα και να πετύχαμε τον στόχο μας!!!
Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία!!!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερες κυρίως για ομάδες σαν τη δική μας. Τα ερεθίσματα ήταν πολλά και έτσι με τη σειρά μας δημιουργήσαμε τη δική μας εκδοχή του καλαματιανού εξ αποστάσεως και καταφέραμε να ενωθούμε και να χορέψουμε έστω και για λίγο μένοντας ασφαλείς!
Ελπίζουμε σύντομα να τελειώσει όλο αυτό και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με υγεία και πολύ χορό!!!

Να ευχαριστήσουμε όλους τους χορευτές για τη συμμετοχή τους, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Tolis Liamiras για την πολύωρη επεξεργασία του βίντεο!
Χοροδιδάσκαλος: Stefanos Fasias
Μουσική: Γιώργος Μάγγας

Ευχόμαστε να σας διασκεδάσαμε έστω κι έτσι!
Γνωρίστε μας και στην ιστοσελίδα: www.syllogosepirus.gr.
#menoumespiti #menoumeasfaleis #covid19 #μενουμε_σπιτι #μενουμε_ασφαλεις #χορεύουμε_σπίτι

ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!! Σας περιμένουμε!!!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!!

Ήρθε η ώρα να γνωριστούμε...με χορούς, τραγούδια, μουσική, εκδρομές, παραστάσεις, γλέντια και εξειδικευμένα σεμινάρια...σας περιμένουμε όλους!!!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

1) 2310-816740

2) 6986565683

ΈΝΑΡΞΗ: Τρίτη 1/10 στο 100ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

(Διδασκάλου Βασιλείου Αδαμίδου 62, Περιοχή Κρυονέρι | Χάρτης: https://goo.gl/maps/ZsRgY )

Χοροδιδάσκαλος: Στέφανος Φασιάς

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την περσινή συμμετοχή του Συλλόγου μας στο Διεθνές Διαγνωστικό Φεστιβάλ στο Milici της Βοσνίας, στο οποίο κατέκτησε την Πρώτη Θέση!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

Επιμέλεια/Παραγωγή βίντεο: Βόκα Μάρθα

Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση του συλλόγου μας στο "9ο Αντάμωμα Χορευτικών Ομαδών ΑμεΑ & Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Θεσσαλονίκης"! Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας για την πρόσκληση!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την εντυπωσιακή τους παρουσία!

Επιμέλεια/Παραγωγή βίντεο: Βόκα Μάρθα